Wanneer er plannen zijn voor een verbouwing, dan is dit hét moment om het uit te voeren. De economie trekt langzaam aan, mensen worden wat moediger wat betreft de financiën en het aanstekelijkste, de geldende btw- verlaging. De btw- verlaging bedraagt maar liefst een verlaging van 21% naar 6%. Dat kan aanzienlijk in de kosten schelen. Zo’n btw- verlaging is al vaker geweest. Destijds ging de verlaging van 19% naar 6%. Dat scheelt maar liefst 15%. In deze periode nog voordeliger dus. Het perfecte moment dus om verbouwingen te verrichten. Het geldt maar tot 1 juli 2015, dus wacht niet te lang.

 

Btw- geldig

Niet alle verbouwing werkzaamheden vallen onder de btw- verlaging. De verbouwingen die gepaard gaan met het laten vernieuwen, het vergroten, herstellen, vervangen en onderhouden van de woning vallen onder de btw- verlaging.

 

Interessant

Het is dus nu hét moment om te verbouwen. Waren de plannen er al, maar is het tot zover er niet van gekomen? Wacht dan niet te lang meer. Heb je behoefte aan een ruimere of lichtere woning? Dat valt allemaal onder de btw- verlaging. Door het aanbouwen van een lichtstraataanbouwen van een lichtstraat, creëer je veel meer lichtinval in huis. Een lichtstraat is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Ben je meer van de klassiek, of ga je toch voor een modernere uitstraling? Deze opties behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook uitbreidingen van het huis behoort tot de btw- verlaging. Zo is het dus mogelijk een serre of een veranda op maat te laten zetten. Zo creëer je een groter huis, die aan de wensen en behoeften voldoen, met een btw- verlagingspercentage van maar liefst 15%.