Je bent thuis, kijkt om je heen en ziet dat de vloer wel eens vervangen mag worden. Laminaat? DAT NOOIT MEER. Je wilt door naar het volgende niveau, maar toch wil je het liefst zoveel mogelijk geld besparen. Is dat even mooi: In dit artikel zullen namelijk 5 betaalbare PVC Merken besproken worden!

 

1.      Check PVC Vloeren: Koopje in vergelijking met de rest.

Eerste in het rijtje van PVC vloermerken is het merk ‘Check’. Misschien niet het meest bekende merk, maar toch zeker het overwegen waard door de aantrekkelijke prijsstelling.  Op luxuryfloors.nl vind je vloeren van het merk Check al voor € 12,95 per m2. Ongelooflijk toch?!

Check biedt een collectie click pvc vloeren met authentieke looks. De vloeren van Check zijn (net zoals elke pvc vloer) duurzaam, functioneel en gemakkelijk te onderhouden.

Het merk maakt gebruik van het zogenaamde Loc-Click en Innovation-Click. Deze systemen zorgen ervoor dat de vloer eenvoudig en snel te installeren is. De vloeren van Check zijn door hun eigenschappen zowel geschikt voor privé als voor commercieel gebruik.

Ga je voor voordelig? Dan is een PVC vloer van Check zeker het overwegen waard.

 

2.      BELAKOS / JAB

Belakos is net als Check een wat minder bekende naam in de wereld van PVC. Dat zegt echter niets over de kwaliteit. Want kwaliteit, daar hoef je geen zorgen over te maken bij de vloeren van BELAKOS.

Ook het prijskaartje van BELAKOS vloeren is aantrekkelijk. Tenminste, die van de Urban en Castello collectie. Deze zijn reeds verkrijgbaar vanaf € 19,95 per m2.

Daarnaast speelt BELAKOS met haar JAB DESIGN ‘RIGID’ PVC vloeren in op de nieuwste trend in de vloerwereld. Deze collectie RIGID vloeren beschikt namelijk over vloeren met de beste eigenschappen die jij kunt vinden in de markt op dit moment. Absoluut niet goedkoop, maar zeker het overwegen waard.

 

3.    Gelasta PVC vloeren: briljante vloeren uit Genemuiden

Voor iedere ruimte de beste vloer vinden. Dat is de passie van Gelasta, Iedere dag weer. Samen met de fabrikanten heeft Gelasta een prachtige collectie PVC vloeren ontwikkeld. Briljante vloeren uit Genemuiden, dat zijn de PVC vloeren van Gelasta.

De prijsstelling is dan niet de meest lage die je zult vinden in de markt. Toch is de ‘Basalt’ collectie van Gelasta aantrekkelijk geprijsd. Deze vind je nu online vanaf € 22,95 per m2.

Ook Gelasta speelt in op de nieuwste trends op vloerenvlak. De Rigid Core collectie is iniedergeval een collectie om te overwegen. Net als alle andere Rigid vloeren niet goedkoop.

 

BONUS: Balterio

Balterio, dat is voor jou waarschijnlijk een merk die je kent van de laminaatvloeren. Toch doe je het merk daar toch echt tekort mee. Balterio heeft namelijk een fantastisch assortiment PVC vloeren. En nog betaalbaar ook!

Mat zijn nieuwe collectie Balterio RIGID PVC vloeren maakt het merk op dit moment behoorlijke impact in de wereld van PVC vloeren. De vloeren zijn weliswaar niet goedkoop, maar je krijgt er wel een vloer voor terug waar jij nog jaren plezier van hebt.

De Balterio Rigid PVC vloeren worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke kracht en het grote comfortgehalte zonder dat de vloeren echt dik zijn. Daarnaast zijn de PVC vloeren van Balterio waterproof en hebben ze uitstekende geluiddempende eigenschappen. Een échte aanrader.

 

Klik hier om de Rigid vloeren op luxuryfloors.nl te bekijken>>