Een dakraam plaatsen brengt vele voordelen met zich mee. Vooral als u dit laat doen door een ervaren en gespecialiseerd team. Bij de specialist kunt u allereerst eenvoudig en snel de prijs berekenen die u kwijt gaat zijn aan het dakraam. De plaatsing wordt gedaan door ervaren monteurs en wordt gedaan volgens alle richtlijnen die het merk stelt.

 

Een dakraam plaatsen dat u zelf heeft uitgekozen

Wellicht heeft u bepaalde wensen die u graag terugziet als u het dakraam laat plaatsen. Deze kunt u van tevoren aangeven tijdens het plaatsen van een bestelling. Kies bijvoorbeeld voor het model, de afwerking van de binnenkant, het type glas en of het dakraam afgetimmerd mag worden aan de binnenkant. De prijs die vervolgens wordt getoond, is inclusief het plaatsen.

 

Ontvang een persoonlijke offerte

Bent u tevreden met de bestelling die u online kunt plaatsen? Na het afronden van de bestelling kunt u een persoonlijke offerte verwachten. Hierdoor weet u zeker dat de prijs voor de volle 100% klopt en de offerte kunt u per mail of telefonisch verwachten. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Bekijk de mogelijkheden die er zijn alvast online en ontdek de projecten die zijn gerealiseerd.

 

Ontvang 10% korting op de adviesverkoopprijs

Wist u dat u bij de specialist een erg scherpe korting op de adviesverkoopprijs kunt verwachten? Hierdoor weet u zeker dat u nooit teveel betaald. Alle dakramen zijn van het merk VELUX, een van de meest gewilde en geliefde merken binnen de raamdecoratie. U ontvangt in alle gevallen 10 jaar productgarantie en u kunt altijd advies op maat verwachten over de productmogelijkheden. Haalt u binnenkort een mooi dakraam van de specialist in huis?