Veel daglicht in je woning is aantrekkelijk en gezond om in te leven en te werken. Om deze reden wordt er tegenwoordig overal rekening gehouden met de lichtinval en het aantrekken van extra daglicht in onze woning. Of het nu om een verbouwing gaat of om een nieuwbouwwoning, daglicht is het nieuwe sleutelwoord. Er zijn verschillende manieren om zoveel mogelijk licht in je woning te krijgen. Of je nu een huis gaat bouwen, een aanbouw bouwt of gaat verbouwen.

 

Lichtstraten

Om meer licht te creëren in een woning zijn er verschillende opties. Één daarvan is een lichtstraat. Door een lichtstraat kun je een hoop meer licht in je woning of bedrijfspand laten vallen. Een lichtstraat kun je in de woning of in het pand laten plaatsen op een plek waar je graag meer licht zou willen zien.
Het is belangrijk om te letten op een aantal punten bij een lichtstraat, namelijk; een goede installatie, inbraakveiligheid en hoe gemakkelijk de ramen schoon te houden zijn.

 

De voordelen van lichtstraten

Het grootste voordeel van een lichtstraat is natuurlijk dat je veel meer lichtinval in donkere ruimtes hebt. Het andere voordeel is dat een lichtstraat helemaal op maat gemaakt kan worden door een specialist zoals Niek Roos.

 

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in een lichtstraat van Niek Roos? Laat je dan informeren over de mogelijkheden. Stel een lijstje met vragen op die je graag wilt stellen. Zo kun je goed voorbereid het gesprek ingaan. Vraag of er een schets gemaakt kan worden van jouw wensen en vraag een offerte aan.