Foto’s zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Nu we met onze smartphone altijd een goede camera bij de hand hebben, kunnen we overal en altijd de leukste kiekjes maken. Ook op vakantie zijn foto’s altijd een goed idee. Als herinnering voor later, maar ook gewoon om nu van te genieten. Of je nu een wereldreis hebt gemaakt, gewoon lekker op strandvakantie bent geweest of een mooie wintersport hebt beleefd. Je hebt vast wel een aantal mooie foto’s gemaakt die je een speciaal plekje in huis of op kantoor wilt geven. Met een Ricoh refurbished printer kun ze gemakkelijk en snel zelf printen. Het enige wat je verder nodig hebt is voldoende inkt of toner en natuurlijk het juiste papier.

 

De juiste accessoires voor je perfect geprinte foto’s

Vrijwel alle vakantiefoto’s die we tegenwoordig maken zijn uitgevoerd in kleur. Voordat je aan de slag gaat met het printen van je mooiste reisplaatjes is het dus belangrijk dat je de voorraad kleureninkt of toner checkt. Overigens doe je er goed aan om altijd wat toner of inkt reserve te hebben. Daarnaast heb je ook goed fotopapier nodig. Afhankelijk van je type printer kan dit speciaal fotopapier in standaard fotoformaat (zoals 10×15 cm) zijn of fotopapier op A4-formaat. Vanzelfsprekend kun je kiezen voor zowel mat als glanzend fotopapier. Ook hier geldt weer dat het slim is om altijd een voorraadje klaar te hebben liggen. Is alles in orde qua papier en inkt? Dan kun je nu beginnen met printen!

 

Hoge kwaliteit foto’s printen vanaf elk apparaat

Met vrijwel alle moderne printers kun je tegenwoordig je leukste vakantiefoto’s zelf afdrukken in hoge kwaliteit. Heb je nog geen printer? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een Ricoh refurbished printer kopen. Een dergelijke printer biedt dezelfde functionaliteiten als een gloednieuwe printer, maar dan tegen een veel zachtere prijs. Voordat refurbished printers worden aangeboden, zijn ze eerst volledig nagekeken. Waar nodig zijn ook versleten onderdelen vervangen. Op deze wijze heb je dus een apparaat van topkwaliteit voor de allerbeste prijs. Zo wordt het thuis afdrukken van je mooiste vakantiefoto’s nog leuker en voordeliger.