U wilt een huis dat draait op duurzame zonne-energie in? Dan laat u uw zonnepanelen installeren via zonnepanelen specialist. Als u zonnepanelen wilt, wilt u niet dat de panelen het aanzicht van uw woning verminderd. De specialisten die u inhuurt zorgen voor een mooie oplossing om de panelen in uw tuin, of op uw woning te installeren. Wilt u zonnepanelen offertes aanvragen? Maak dan gebruik van een vergelijkingssite. Door het vergelijken van zonnepanelen kunt u veel geld besparen op uw aankoop.

 

Zonnepanelen op uw dak? Werkt dat?

 

Het logisch om hier uw twijfels bij te hebben: zonnepanelen in ons regenachtige koude kikkerlandje. Maar het kan echt. Zonnepanelen werken namelijk ook als het bewolkt is. Ze leveren dan minder energie op, maar ze werken wel. Als alles naar behoren is afgesteld, kan een 500Wp zonnepaneel in Nederland per jaar zo’n 400 kWh aan elektriciteit opwekken.

 

Waar moet u opletten bij zonnepanelen?

 

Let u erop wat voor systeem u gaat gebruiken. Wanneer u kiest voor een losstaand systeem speelt de grootte van de accu/batterij een rol. Als de accu vol is, kan er geen energie meer opgeslagen worden en gaat het dus verloren. Het is daarom aan te bevelen om de zonnecellen op uw energienet aan te sluiten. Op deze manier zal er bij overprestatie uw energierekening nog lager zijn.

 

Het is ook verstandig om de omvormer dichter bij het PV-systeem te plaatsen, omdat dit zorgt voor minder energieverlies. Daarnaast maakt het aantal zonuren in uw regio natuurlijk ook uit. Meer zon is meer opbrengst.

 

Geïnteresseerd in zonnepanelen?

 

Lees dan eerst de tips over het maken van een offerte voor zonnepanelen. Vraag daarna offertes aan. Een specialist in uw regio neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Zonnepanelen hebben de toekomst. Duurzaam en ook nog eens winstgevend. Waar wacht u nog op?