Als u een nieuw huis hebt wilt u vaak het hele interieur omgooien en naar uw eigen smaak inrichten. Dit kan zijn van de muren een andere kleur geven naar hele een nieuwe inrichting.
Als u de muren wilt verven moet u letten op wat voor verf u gebruikt en dat het wel gelijk gaat, als u namelijk niet gelijk verft kunnen er lelijke plekken komen op de muren. Ook kunt u zelf kiezen welke kleur u wilt, let er wel op dat deze kleur past bij de kamer en het huis.
Voor een splitsing van kamers heeft u geen muur nodig en hoeft er ook geen bende te komen in uw huis, u kunt namelijk kiezen voor ensuite kamers. Deze kamers zijn gesplitst doordat er deuren tussen geplaatst zijn, deze deuren heten en suite deuren.
U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe vloer aan te leggen, dit kan zijn laminaat of zeil. Bij laminaat vloeren kunt u kiezen uit de verschillende soorten en maten laminaat, let er echter wel op dat u niet laminaat neemt dat niet in uw kamer past, dit kan u namelijk veel geld kosten. Hetzelfde geldt voor betegeling in de kamers.