Bouwbedrijven

Overzicht aan links naar websites over bouwbedrijven, producten en organisaties die hier mee te maken hebben.

Lees meer..
Bouwadvies

Overzicht aan links naar websites over bouwadviseurs, producten en organisaties die hier mee te maken hebben.

Lees meer..
Bouwmaterialen

Overzicht aan links naar websites over bouwmaterialen, producten en organisaties die hier mee te maken hebben.

Lees meer..

Kwalitatief bouwbedrijf in Veenendaal

Voor een kwalitatief bouwbedrijf in Veenendaal moet u bij Van Appeldoorn Bouw zijn. We verzorgen nieuwbouw- en renovatieprojecten, verbouwing en onderhoudswerken. We beschikken over jarenlange ervaring, een oplossingsgerichte instelling en een hechte samenwerking met verschillende specialisten. Dit zorgt ervoor dat we nauwkeurig, efficiënt en snel te werk kunnen gaan. Ons bouwbedrijf is gevestigd in Veenendaal, maar voeren ook projecten uit in de regio, waaronder Apeldoorn en Amersfoort.

Diensten van ons bouwbedrijf in Veenendaal

Binnen ons bouwbedrijf in Veenendaal verzorgen we verschillende diensten.

 

Nieuwbouw

Er komt veel kijken bij het uitwerken van nieuwbouwplannen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u hier goed bij helpen. Elk onderdeel kan snel worden uitgevoerd. Dit komt doordat we voor elk onderdeel samenwerkingen hebben met specialisten. Zo kunnen we snel en efficiënt te werk gaan. Mocht er toch onverhoopt sprake zijn van vertraging, houden we u hier snel en eerlijk van op de hoogte. Zo bent u als opdrachtgever nauw betrokken en weet u waar u aan toe bent.

 

Verbouwing en renovatie

Voor al uw kleine én grote verbouwingen is Van Appeldoorn Bouw als bouwbedrijf in Veenendaal de juiste keuze. Ook hier hebben we nauwe samenwerkingen met specialisten. Dit stelt ons in staat om voor elke situatie een passende oplossing te vinden. Het is onze passie om uw droom werkelijkheid te laten worden. Enkele recente verbouwingsprojecten waar we mensen blij mee hebben gemaakt: Badkamerverbouwing, bedrijfsruimte verbouwen, carports en/of veranda en keukenverbouwing. We helpen u graag om uw verbouwing ideeën in de praktijk te brengen.

 

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is iets dat door veel mensen wordt onderschat. Dit is echter van groot belang om uw woning of kantoorpand in uitstekende staat te behouden. We zijn in staat om u alle soorten onderhoudswerken uit te voeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tegels in de badkamer vervangen en het realiseren van nieuwe keukenkastjes. Met ons bouwbedrijf in Veenendaal helpen we u graag aan onderhoud om weer jaren vooruit te kunnen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Via onze website https://vanappeldoornbouw.nl/ vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Mocht u nog vragen hebben, kunt ook contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek waarin we kennismaken en uw wensen voor uw (ver)bouwplannen bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 12 88 70 31.

 

.