Krijg je binnenkort de sleutels van je nieuwbouwhuis? Dan is het bijna tijd om te gaan klussen. Je hebt vast wal wel nagedacht over de indeling van je huis. Graag willen we je nog een tip met je delen. We willen namelijk de mogelijkheden van schuifwandkasten aan je voorleggen. Zeker op slaapkamers, zolders, maar ook in de keuken of de woonkamer is een schuifwandkast het aanraden meer dan waard. Je leest in deze blog waarom de keuze voor een schuifwandkast altijd een goede is.

 

Ongekend veel opbergruimte

Daarmee hebben we direct het grootste voordeel van schuifwandkasten bij de lurven te pakken. Dankzij dit type kast creëer je ongekend veel opbergruimte, in welke kamer dan ook. Je kunt de indeling van een schuifwandkast op maat helemaal zelf bepalen. Op de slaapkamer kan je bijvoorbeeld kiezen voor een indeling voor hangende kleren, maar bijvoorbeeld ook een indeling met vakken om bijvoorbeeld schoenen op te bergen. Kortom: dankzij een schuifwandkast op maat creëer je heel veel ruimte.

 

Uit het zicht wat je niet in het zicht wilt hebben

Ook dat is een praktisch voordeel van een schuifwandkast. Iedereen heeft wel spullen die je liever niet direct in het zicht wilt hebben. Denk aan keukengerei, fotoalbums, bedlinnen, speelgoed en ga zo maar door. Met schuifwandkasten zorg je er voor dat je spullen makkelijk opgeborgen kunnen worden én dat ze ook nog eens uit het zicht liggen.

 

Het design en de uitstraling

Schuifwandkasten zijn mooie kasten en zullen in iedere kamer een echte eye-catcher zijn. Je kunt de schuifwandkasten helemaal op maat laten maken, waardoor het perfect past in jouw ruimte. De kasten zijn helemaal van deze tijd. Je ziet de kasten in steeds meer huizen terugkomen en het is een echte trend. Kies daarom ook voor deze kasten en je zult er veel plezier van hebben.