Personeelsuitje Scheveningen organiseren: blijft origineel
Misschien herken je het wel. Je bent eigenaar van een bedrijf en wilt je personeel elk jaar een gaaf personeelsuitje bezorgen, als dank voor hun inzet en om de goede sfeer te bevorderen. Uiteraard is dit een prima initiatief dat doorgaans erg gewaardeerd wordt door jouw werknemers. Maar hoe blijf je origineel? Hoe zorg je ervoor dat de bedrijfsuitstapjes ieder jaar opnieuw leuk en verrassend blijven en niet afgezaagd en saai worden? Als jouw bedrijf in of in de buurt van Scheveningen gevestigd is, moet je zeker verder lezen.

 

Wat is powerkiten en wat maakt het zo leuk?
Als je op zoek bent naar een leuk en origineel bedrijfsuitje in Scheveningen, dan is powerkiten namelijk een echte aanrader als activiteit om met jouw personeel te ondernemen! Wat is powerkiten precies en wat maakt deze activiteit zo leuk?
Powerkiten is eigenlijk heel simpel een moderne vorm van vliegeren. Powerkiten wordt daarom ook wel een variant van ‘serieus vliegeren’ genoemd. Als je kiest voor powerkiten, ervaar je optimaal de kracht van de wind en de natuur en laat je je door de powerkite voorttrekken. Niet is er heerlijk dan je één te voelen met je omgeving. En dat is precies wat powerkiten je doet ervaren!

 

Powerkiten Scheveningen als personeelsuitje: de voordelen
Zoek je een bedrijfsuitje in Scheveningen, dan is powerkiten echt een leuke, originele en verstandige keuze. Maar waarom eigenlijk? Wat maakt powerkiten geschikt als personeelsuitje? Ten eerste zorgt powerkiten voor echte verbinding met je collega’s en werknemers. Je ziet je collega’s ineens van een hele andere kant, namelijk hun sportieve kant. Daarbij heeft powerkiten in Scheveningen als voordeel dat het voor iedereen geschikt is: je kunt kiezen uit kites die in drie niveaus zijn ingedeeld: powerkites voor beginners, gevorderden en voor experts. Dus iedereen komt tijdens het bedrijfsuitje aan zijn trekken op zijn eigen niveau. Ten slotte is powerkiten een gezond en voordelig uitje: je houdt je personeel fit en omdat je met een grotere groep aan deze activiteit deelneemt, blijven de kosten relatief beperkt ten opzichte van andere activiteiten en uitjes. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wellicht zien we elkaar dan binnenkort op het strand van Scheveningen voor een onvergetelijk een onvergetelijke dag of dagdeel dat volledig in het teken van powerkiten staat!