Breng eenvoudig uw motor op de juiste hoogte met onze professionele motorheftafels. Dan werkt u veilig en comfortabel aan uw motor in geval van onderhoud of reparatie. U bedient de heftafel eenvoudig met een pomp. Wij hebben een grote keuze aan motorheftafels.

 

Hoe werkt het?

U rijdt de motor via de oprijplaat probleemloos op de motorheftafel en zet hem vast met de luxe voorwielklem. Daarna brengt u de motor eenvoudig op de juiste hoogte.

U kunt nu veilig en comfortabel aan uw motor werken. Maar wat ook heel belangrijk is: u voorkomt zo klachten aan rug en schouder. Op de brede tafel kunt u ook nog eens uw gereedschap kwijt of u gebruikt hier een gereedschapswagen voor.

 

Uitvoeringen

Wij hebben motorheftafels in diverse uitvoeringen. Zo zijn er heftafels met een groot hefvermogen voor de zwaardere motoren of met wat minder hefvermogen voor de iets lichtere motor. Verder heeft u de keuze tussen hydraulische en pneumatische heftafels of heftafels die beide combineren. Er zijn ook extra lange heftafels verkrijgbaar. Wij hebben dus voor elke motor de juiste heftafel.

 

Mooi ontwerp en gunstig geprijsd

Al onze motorheftafels zijn superieur afgewerkt, hebben een aantrekkelijk ontwerp en zijn gunstig geprijsd. De heftafels worden geleverd in een mooie blauwe kleur en voldoen aan de nieuwste CE veiligheidsrichtlijnen.