Een dakraam zorgt voor veel licht inval in een ruimte. Zo is een dakraam perfect op een zolderkamer. Het enige waar je wellicht niet aan hebt gedacht, is dat er ook veel licht door binnenvalt in de avond en de nacht. Wanneer je in een ruimte met een dakraam wilt slapen, is het belangrijk om goed na te denken over de juiste raambekleding. Hier lees je waarom een rolgordijn een perfecte optie is voor een dakraam.

Rolgordijn op maat
Het fijne van een rolgordijn is dat je deze op maat kunt laten maken. Veelal zijn dakramen van unieke proportie. Dit maakt het niet eenvoudig om standaard een rolgordijn te vinden. Gelukkig kun je altijd een rolgordijn voor een dakraam op maat laten maken. Dit kan eenvoudig online bij Ilumio. Selecteer een gewenst rolgordijn uit de complete collectie en laat deze op maat maken voor jouw dakraam.

Verduisterende werking
Rolgordijn heeft standaard een verduisterende werking. Dit is precies wat je zoekt voor een dakraam. Wanneer je je rolgordijn op maat laat maken, kun je jouw complete dakraam voorzien van een rolgordijn en geniet je van optimaal verduisterend effect.

Stijlvol en tijdloos
Ook een reden om voor dakraam rolgordijnen te kiezen, is omdat rolgordijnen altijd stijlvol zijn en tijdloos. Er zijn vandaag de dag veel opties voor raambekleding, maar een rolgordijn heeft de tijd doorstaan. Kies voor een natuurlijke en stijlvolle kleur van het gordijn en je hebt jaren lang plezier van jouw aankoop.

Weet jij nog niet wat je met jouw dakraam aan moet? Laat je adviseren en kies voor een rolgordijn op maat. Dit is een stijlvolle, eenvoudige en optimaal verduisterende optie voor een dakraam. Bekijk de complete collectie en zie welke opties jij hebt om jouw dakraam te bekleden. Bij Ilumio geniet je altijd van het grootste aanbod en de beste prijzen.