Technologie is de sleutel tot huisbeveiliging. We kunnen nu toegang krijgen tot huizen door simpelweg met onze vingers te vegen. Er zijn veel mogelijkheden voor de toekomst en biometrische technologie is daar één van.

Sleutelloze sloten zijn voor veel mensen handig. Je hoeft niet in je tas te graven naar je sleutels, of te worstelen met een handvol boodschappen. Met biometrische sloten heb je alleen je vinger nodig.

Voor biometrische technologie is geen sleutel nodig om uw huis te openen. Nadat u met uw vinger over het systeem veegt, wordt uw vingerafdruk gescand om uw identiteit te bevestigen. Zodra dat is gebeurd, wordt de vergrendeling van het slot geopend.

 

De meeste huissystemen met vingerafdrukken zullen uw nachtslot-beveiligingssloten vervangen. Het vingerafdruksysteem is ook gemakkelijk te onderhouden. Vervang eenvoudig de batterijen of werk via het gebruikersmenu.

Zodra u het nieuwe sleutel loze systeem installeert, wordt u de beheerder van het sluitsysteem. U bent verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen aan uw systeem, zoals het toevoegen of verwijderen van gebruikers. Als er wijzigingen in het systeem zijn, bent u de eerste die hiervan op de hoogte wordt gesteld, omdat deze eerst door u moeten worden gewist.

Een beveiligingssysteem dat geen sleutel gebruikt, kan erg voordelig zijn. Sleutels kunnen worden gekopieerd en aan vreemden worden doorgegeven. Door middel van vingerafdrukken voor thuisbeveiliging krijgen gebruikers toegang die uw specifieke goedkeuring hebben.

 

Als beheerder kunt u de toegang van de gebruiker markeren. U kunt ervoor kiezen om altijd, nooit of beperkt vingerafdrukken te laten scannen bij toegang tot uw systeem. U kunt hun toegang beperken door een specifieke tijd en datum in te stellen waarop ze gedurende de maand het huis kunnen betreden.

 

Met dit type beveiligingssysteem kunt u ook meer dan één vinger in uw systeem registreren voor gebruik. Op die manier kun je, als je verwondingen aan je eerste vinger hebt, een andere hebben om toegang te krijgen tot je sleutel loze huisbeveiligingssysteem. En als al het andere faalt, is er ook de mogelijkheid om een ​​back-upsleutel te gebruiken als je dat wilt.

 

Neem contact op met de slotenmaker uit Emmen voor hulp bij de beveiliging in uw huis