In deze blog bespreken we de top 10 meest gemaakte fouten bij een renovatie of leggen van vloeren. Dit betreffen vooral de beginners fouten die een professioneel bedrijf niet zal maken, maar vaak door een doe-het-zelver wordt gemaakt. Om geld te besparen is de oplossing bij een renovatievloer, zelf doen. Toch kan dit ook nog duurder uitkomen, omdat er fouten worden gemaakt. De volgende tien fouten betreffen niet alleen de technische fouten, maar vooral de fouten die gemaakt worden in het gehele proces.

 

  1. Er wordt te weinig aandacht besteedt aan de planning (met alle gevolgen van dien)
  2. Ingaan op goedkoopste offerte
  3. Inhuren van de verkeerde mensen
  4. Geen rekening houden met tegenslagen tijdens het werk
  5. Te veel zelf willen doen
  6. De ontbreking van een expert (of kennis van een expert)
  7. Ervan uitgaan dat de kamer voor een periode onbewoonbaar zal zijn
  8. Luisteren naar verkeerde mensen
  9. Het geld op de juiste manier efficiënt besteden
  10. De vakman vertellen wat te doen

 

De meest gemaakt fouten lijken inkoppertjes, maar kunnen vervelende gevolgen hebben. Als u bijvoorbeeld het werk wilt uitbesteden aan een vakman, maar vervolgens kiest voor de goedkoopste op de markt. Dan bent u nog niet zeker of de vakman, werkelijk een vakman is. Bij dit soort werk is een echte vakman en/of een expert enorm belangrijk. Verkeerde mensen kunnen de vloer voor u verpesten, waardoor er vervolgens een andere vakman nogmaals langs moet komen om het klusje te klaren. Echter, bent u dan meer geld kwijt dan u op voorhand had gewilt. Daarnaast zijn die extra kosten ook niet nodig.

 

Bij een renovatie van de vloer bent u bij toprenovloeren bij het juiste adres. Als expert op het gebied van vloerrenovatie zijn wij uw vakman. Met de kennis en ervaring omzeilen wij allen beginnersfouten en bieden we net wat meer als de rest. Ervaar het zelf en maak kennis met uw vakman van toprenovloeren.