Als u een groot magazijn heeft betekent dit dat er veel spullen worden opgeborgen. Maar wat is nou de beste manier om uw voorraad op te slaan? Er zijn verschillende stellingen en kasten die u zou kunnen gebruiken.

 

Legbordstelling

Wat dacht u van een legbordstelling. Doordat deze stelling in verschillende hoogtes en breedtes is te verkrijgen is deze breed inzetbaar. Door de verschillende modules kan daarnaast de gehele toepassing van de stelling worden aangepast. Zo zijn er vakverdelers en voorzetlijsten te verkrijgen. Hierdoor kunt u voorraad opslaan dat mogelijk weg kan rollen of niet goed stapelt. Door het gebruik van deze modules kunt u ze toch opslaan in dezelfde legbordstelling. Er is ook een deurenset verkrijgbaar waarin bijvoorbeeld gereedschappen en dergelijke in kunnen worden opgeborgen. In lades in deze kast kunnen bakjes voor bijvoorbeeld spijkers en schroeven worden opgeborgen.

 

Grootvakstelling

Voor voorraad dat zwaarder is in gewicht en groter is een grootvakstelling aan te raden. Zo kan er op één plank tot 600 kilogram worden opgeslagen. Door de veelzijdigheid van de schoren is de stelling eenvoudig aan te passen. Zo kan een ruimte hoger of lager worden gemaakt voor grotere voorraad.

 

Draagarmstelling

Bij ontzettend zware voorraad is een draagarmstelling ideaal. Door het draagvermogen van 150 kg tot wel 2.000 kg kunt u er vrijwel alles in kwijt. Ook deze stelling is eenvoudig uit te breiden.

 

Palletstelling

Bij opslag van voorraad dat op pallets staat is een palletstelling zeer geschikt. Eenvoudig bereikbaar met een heftruck slaat u pallets en voorraad op in deze stelling. Doordat elke ligger in hoogte verstelbaar is, is het mogelijk voorraad dat groter en hoger is op te slaan in dezelfde stelling.

 

Archiefstelling

Ook voor op kantoor zijn er stellingen beschikbaar. Een archiefstelling biedt de ideale ruimte voor uw archieven. Door het slimme systeem zijn er veel orders in op te slaan. Met enkele aanpassing is een dubbelzijdige stelling ook mogelijk. Hiermee kunnen orders aan de voor en achterkant worden opgeslagen.

 

Voor meer informatie over deze en andere magazijnstellingen kunt u kijken op de website van www.123magazijninrichting.nl.