U wilt bedrijfsruimte huren Hengelo? Zoek dan niet verder! Bij ons vindt u een professionele werkomgeving waar uw bedrijf zich thuis voelt. Royale en centraal gelegen kantoorruimten met een ruime parkeergelegenheid. Bovendien heeft de stad Hengelo een zeer gunstige ligging aan de A1. Duitsland bevindt zich op een steenworp afstand, maar ook de bereikbaarheid van grote steden als Groningen, Amsterdam en Apeldoorn is beslist gunstig te noemen. Bedrijfsruimte huren in Hengelo is dus een goede strategische zet. Zeker wanneer u weet dat het bedrijfsleven hier volop in ontwikkeling is!

 

Op zoek naar een betaalbaar kantoor op een A-locatie?

 

Denkt u zich eens in.. uw eigen kantoor op een A-locatie. Een luxueuze entree met intercom als visitekaartje voor uw klanten. Royale ruimten met mooie raampartijen, die zorgen voor lichtinval en die bovendien uitzicht bieden op de omgeving van Hengelo.

Of u nu startende onderneming bent, een middelgrote firma of een grote organisatie op zoek naar extra vergaderruimte: kantoorruimte huren in Hengelo kan perfect op maat gesneden worden naar uw wensen.

De kantoorruimten variëren in grootte en zijn flexibel in te delen. Bovendien beschikken ze over uitstekende voorzieningen op het gebied van water, licht en elektra. Ook lunchfaciliteiten, openbaar vervoer en parkeergelegenheid zijn op loopafstand.

Kortom: alle gelegenheid om uw zakelijke activiteiten te combineren met een flinke dosis comfort. En niet te vergeten om verder te bouwen aan de toekomst en aan het succes van uw bedrijf. Daar helpen wij met alle plezier een handje in mee. Vele comfortabele kantoorruimten staan tot uw beschikking, en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen.hazemeijer 1