Zou jij ook wel eens een nieuw huis willen betrekken? Gewoon om weer eens te voelen hoe uniek dat gevoel is. Soms kan het dan een goed idee zijn om eens een ingrijpende verandering te doen in je huidige huis. Het levert namelijk wel dat nieuwe en spannende gevoel op, maar bespaart je de rondslomp van verhuizen. En hoewel een verbouwing natuurlijk nog steeds een flinke duit kost, is het niks vergeleken bij de kosten die om de hoek komen kijken tijdens het verhuizen. Daarom hebben we een aantal leuke verbouwingstips voor jou op een rijtje gezet, zodat ook jij een nieuw en mooi huis kan hebben. Kom voor inspiratie gerust langs bij Wessels Wonen in Rijssen!

 

Een dakkapel

Dakkapellen zijn een ideale toevoeging aan jou huis, het geeft je namelijk een hoop extra ruimte, waardoor een kamer in een keer voor een stuk meer gebruikt kan worden dan eerst. Tevens verandert een dakkapel het uiterlijk van je huis van zowel binnen als buiten. Het is dus van wereldbelang dat je een goede aannemer weet te vinden zodat de dakkapel helemaal spik en span is en in het design wat jij wil. Het aanleggen van een dakkapel is geen gemakkelijke klus, dus reken er zeker wel een paar weken voor in!

 

Een nieuwe vloer

De vloer is een enorme sfeermaker in huis. Donker hout of toch licht hout, laminaat of toch tapijt? Er zijn talloze zaken om rekening mee te houden wanneer het op vloeren aankomt. Een tapijt kan namelijk erg mooi staan en voelt lekker aan je blote voeten, maar het brengt wel een hoop extra onderhoud met zich mee. Gelukkig kan je dan alsnog alle kanten op.

 

Likje verf

De derde tip gaat hand in hand met een nieuwe vloer, namelijk een nieuwe laag verf op de muren. Staar je bijvoorbeeld nu al een paar jaar met tegenzin naar de muren? Dan wordt het tijd voor verandering. Ga op jacht naar de perfecte kleuren en je zal zien hoe anders het je kamer doet laten lijken. Tevens is verven een klus die je gemakkelijk zelf kan doen. Dit betekent dat de kosten niet heel hoog hoeven te liggen en dat is ook mooi meegenomen. Wel zal je eventjes al je meubels aan de kant moeten schuiven, maar wellicht kom je op die manier nog tot een mooie nieuwe inrichting!