ZONZ Sunsails heeft het grootste assortiment aan schaduwdoeken. Een oplossing voor jouw vraag naar de ideale schaduwbehoefte. ZONZ biedt schaduwdoeken in alle vormen, maten en kleuren. En als je er niet uitkomt helpen zij jou uiteraard met deskundig advies.

 

In alle vormen en maten

Het belangrijkste van een schaduwdoek is natuurlijk dat je wordt beschermd tegen de zon en dat jij lekker in de schaduw kunt zitten. Een driehoekig schaduwdoek is een leuke en creatieve oplossing én ook nog eens heel decoratief voor in de tuin. Het is ook mogelijk om een schaduwdoek te gebruiken op jouw balkon of op een dakterras. Een schaduwdoek geeft een comfortabel gevoel wanneer je lekker in de tuin zit.

 

Voordelen van een ZONZ-schaduwdoek

Een schaduwdoek verzacht het intense zonlicht en creëert een sfeervolle buitenruimte met een aangenaam licht. Daarnaast bieden schaduwdoeken verkoeling en bescherming tegen schadelijke UV-straling. Een schaduwdoek houdt zo’n 90 tot 95% van de UV stralen tegen. Het is een uitstekende oplossing voor mensen die zonlicht slecht kunnen verdragen en toch lekker buiten willen zitten. Het gesleep van parasols of zonneschermen is verleden tijd, met een schaduwdoek is dat dus niet meer nodig. Verder waait een schaduwdoek niet zo snel weg bij harde wind, bij een parasol is dat wel het geval. Redenen genoeg om te kijken voor een mooi schaduwdoek voor in jouw tuin of terras.

 

Schaduwdoek inspiratie 

Een schaduwdoek bij kinderdagverblijven biedt verkoeling en bescherming tegen de zon. Het is de ideale oplossing om kinderen veilig buiten in de schaduw te laten spelen. Met een schaduwdoek creëer je veel m2 aan schaduw boven de speelplaats of zandbak van een kinderdagverblijf. De kinderen zijn goed beschermd tegen de gevaarlijke UV-straling.

 

Ook is het erg geschikt voor op een horecaterras. Een zonnedoek op het terras van jouw restaurant, hotel, café of beachclub creëert schaduw én is een ware blikvanger. Zwevend in de lucht houden ze de warmte tegen én geven ze sfeer aan jouw horecaterras. Van veraf worden klanten nieuwsgierig naar jouw terras getrokken door de aanwezigheid van schaduwdoeken.

 

Gepersonaliseerde schaduwdoeken

En om zeker niet te vergeten, is er ook de mogelijkheid om je schaduwdoek te personaliseren. Je kunt je schaduwdoek bedrukken! Dat is niet alleen leuk voor in de horeca of grote evenementen, maar ook als jij jouw tuin een beetje wil pimpen.